ALL WE HAVE IS… naaipatronen

Naaipatronen en stoffen gaan hand in hand! Is het nu voor een eenvoudig rimpelrokje, of gaat het om een weekvullend naaiproject: kwaliteit maakt je hobby een stuk aangenamer. Als je naait in een kwalitatieve stof, met een handleiding die je naadloos van stap naar stap gidst, geniet je des te meer van het naaien.

Voor onze nieuwe ALL WE HAVE IS NOW collectie gidsen we je met plezier door de patronen die wij hebben gebruikt om de collectie in beeld te brengen. Zo kan je makkelijk aan de slag als er een model je hart heeft gestolen!


HANDLEIDING RIMPELROKJE (gratis)
We starten eenvoudig: als je een eenvoudige manier zoekt om de soepele valling van onze zachte spons tot zijn recht te doen komen, maak dan een rimpelrokje! We maakten hiervoor een videotutorial, die ook de moeite loont als je al vaker een rimpelrokje maakte! Onze techniek maakt je rimpelervaring misschien nog makkelijker. 

Het t-shirtje dat Liv draagt boven deze rokjes, is Greentown Kids in de t-shirtversie.


GREENTOWN KIDS PATROON (digitaal of papier)
Het Greentown Kids patroon bevat een optie voor een t-shirt, en eentje voor een jurkje, allebei met een deelnaad in het voorpand. Het is eenvoudig om te maken, de kleine details zorgen voor leuke accenten. In voor- en rugpand zitten plooitjes bovenaan. In de taille van de jurk zit een vrolijk lintje. Zussen Oona en Tille showen beide versies van het patroon.


GREENTOWN VOOR DAMES (digitaal of papier)
Spons enkel voor kinderen? Think again! Greentown bestaat ook voor volwassenen: Elien en dochter Marie showen hoe je met beide patronen kunt twinnen. 

Anne-Lotte draagt een Greentown kids: hier zie je wat voor toffe combi’s je kunt maken door de deelnaad in het voorpand. Mama Joke draagt een Over & Over in de sweaterversie. 


OVER & OVER (digitaal of papier)
Over & Over is ons meest veelzijdige damespatroon. Vaste waarde is een streep over mouw en zijnaad. Opties zijn: een V-neck bomber, een cardigan, én een sweater.

De aandachtige kijker heeft het al in de gaten: coming soon: de Over & Over sweater voor kinderen! Hou onze social in de gaten!

CATCH THE SUN (digitaal of papier)

Wie de zomer al kan ruiken wordt vast blij van Catch the Sun. Dit is een hoogzomer top én jurkje. De lus achteraan geeft vleugels aan een rug met een zomers kleurtje. Het patroon bevat volgende opties:

  • Topje of jurk met ruglus;
  • Haltertop, halterjurk of jurk met zwierrok;
  • Elastiek in de taille of op de heupen voor de jurk.

ABOUT BLUE NAAIPATRONEN

Onze naaipatronen worden in huis ontwikkeld en grondig getest.
Onze digitale patronen zijn steeds verkrijgbaar op A4 (print at home) of A0 (om door een printservice op groot formaat te laten afdrukken.)
De papieren patronen zijn verkrijgbaar op een overzichtelijk A1 vel met een link naar de digitale handleiding.

We ontwikkelen die handleidingen met grote zorg. Dat wil zeggen: met tijd en testen. Er staat een foto bij elke stap, en we leggen in heldere taal uit wat je moet doen. Als we een trucje kennen om het wat vlotter te laten gaan, dan delen we dat graag met je! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *