Let me be: nieuwe collectie!

Deze week, gloednieuw: de zomer! Bijpassend en al even nieuw: onze Let me Be collectie. Zo blij dat we, na een paar maanden die bol stonden van de onvoorspelbaarheid, weer kunnen doen wat we het allerliefste doen! Daarom serveren we je een aantal nieuwe volledig nieuwe prints voor te schotelen. Wandel even met ons mee door deze zomerse bladzijde in ons verhaal!

/VISCOSE/ Omdat we zo houden van soepele stoffen die vloeiend vallen, kozen we voor Let me be a flower voor een kwalitatieve crepe viscose. Prachtig voor verfijnde patronen, ideaal om te rimpelen. Maar evengoed erg tof als bomber: een tof contrast tussen een stoere look in een elegante, licht glanzende stof.

Let me be a wild bird is eveneens viscose, maar de matte variant. Honderden vogeltjes op een fris Just Knot It jurkje: wij worden daar vrolijk van.

/FRENCH TERRY/ De zomer vraagt ook om beweeglijkheid, speelsheid, stoffen om in te ravotten. French Terry is rekbaar en absorberend. Synoniem is niet voor niets ‘summer sweat’. We hebben drie nieuwe prints voor je in petto!

Let me be a swan is een prachtig dromerige kindertekening. De sierlijkheid van een zwanennek gevat in een paar lijnen, een stof als een sprookje of een wandeling rond de kasteelvijver.

Als zeewaardige tegenhanger kreeg ook let me be an octopussy een plaats in de collectie. Deze sympathieke achtpotige is klaar voor een frisse duik.

Let me be a sunflower is een boeketje van stof. In combinatie met het patroon Catch the Sun keert ze net als een zonnebloem haar gezicht naar waar de warmte vandaan komt!

Dat was al een aardige boterham aan nieuwe stoffen, niet? Maar er is meer! We hebben de matching extra’s in onze vaste kleurkaart. Samen met Let me be a Swan lanceren we Dusty Pink, in boordstof en in uni French Terry.

Onze stoffen en stofnamen verraden al dat we houden van een vleugje poëzie. Daarom werken we samen met Lien Geeroms, een Belgische illustratrice die van woordspelingen woordbeelden maakt. Ontdek het assortiment aan strijkapplicaties en ga op zoek naar de twee, soms zelfs drie bodems.

Voor wie graag zegt waar het op staat, zijn onze quote applicaties misschien wel een idee. Let me be, de naam van onze nieuwe collectie, is iets wat je wel eens luidop wil vertellen. Dit ben ik, en de wereld mag het weten!

We zijn ontzettend benieuwd naar jouw reacties op onze collectie! Welk stof is jouw favoriet? En wat ga jij er mee maken? Laat het ons weten: we zijn super blij als we #aboutblue zien verschijnen, of reacties op onze berichten lezen.

Ready? Let me be!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *