Life is a circus: nieuwe collectie op 4/9!

Life is a circus, om gek van te worden! Je buitelt van de ene dag in de andere, probeert alle ballen in de lucht te houden. Je zwiert als een acrobaat tussen alle plekken waar je hoort te zijn. In je toverdoos zitten 100 trucjes om de show tot een goed einde te brengen.

Life is a circus, zoek een plaatsje en geniet! Wat is er leuker dan tot rust komen door verwondering? Door te kijken naar wat het circus van de dag je brengt, te applaudisseren voor de successen, vrolijk te worden van wat er fout gaat? Enjoy the show!

Stof kleedje links: Spons “Lewis the elephant
Stof kleedje rechts: French Terry “UNI 16 Blue Wing Teal
Patroon kleedjes: Greentown kids

Life is a circus: de naam van en de inspiratiebron voor onze nieuwe collectie! Met de trotsheid van een circusdirecteur halen we uit onze hoed:

Hey Harlequin

Hé harlekijn, met je ruitjespak, een muntje voor je gedachten! Vertel je een mop, of verstop je je tranen? Ben je koning van de show, de touwtjes stevig in handen, of dans jij de dans van de poppenspeler? Wie zal het ons vertellen?

Hey Harlequin is een French Terry met ruitjespatroon in opvallende unisex kleuren. Afhankelijk van hoe je combineert en welk patroon je kiest, is de stof geschikt voor een vrolijke of net een heel deftige retrolook. De stof past perfect bij de nieuwe uni caramel French Terry: gebruik ze voor karaktervolle details.

Stof kleedje: French Terry “Hey Harlequin”
Patroon kleedje: Greentown kids

Lewis the elephant (Nieuw! Spons!)

Lewis laat het allemaal niet aan zijn hart komen: hij geniet met volle teugen. Klinkt het niet, dan botst het. Lewis houdt niet van koorddansen en laat zich niet dirigeren. Hij steelt de show met een poëtische act. Vind je zijn verhaal van vandaag wat eigenaardig, dan tovert hij er morgen wel een ander uit zijn hoedje. 

Lewis the elephant is een nieuwe kwaliteit in onze collectie: een spons (badstof) van mooie kwaliteit. De stof benadrukt het speelse karakter van de print en de prachtige roestkleur laat zich erg mooi combineren. 

Show me your smile

Toon me je glimlach. Het leven is een circus: dus het is allemaal om te lachen! Niet elk uur van de dag natuurlijk, maar met een beetje humor krijg je een zware last soms wel opgetild. Verstopt onder een mondmasker, verlegen verliefd, uitbundig bulderend: zo veel lach om mee te leven!

De basiskleur van Show me your smile is net dezelfde als de nieuwe Uni Indian Tan karamel en boordstof. Dit geeft je veel combinatiemogelijkheden: een paar smileys als knipoogjes op een kledingstuk, of een regen aan glimlach. In een wereld waarin tieners voor elke emotie een smiley in de vingers hebben, vinden wij de glimlach het mooist!

Leave me a leaf

We zetten onze circustent op tussen de bomen, en kunnen de herfstlucht al ruiken. Binnenkort buitelen de blaadjes als elegante acrobaten van de bomen. Neem een momentje en bestudeer hun dans! De wind is hun soundtrack, de boomkruin hun circustent. En jij bent, zomaar gratis, deel van het publiek.

Leave me a leaf is een erg sierlijke blaadjesprint op French Terry. De basiskleur is Dusty Pink, ook verkrijgbaar als uni en boordstof. De fijnen lijnen van de print hebben mooie herfstkleuren. De stof is perfect voor t-shirts, jurken, rokken of sweaters voor dames, maar ook erg mooi om voor kinderen te verwerken.

Stof kleedje links: French Terry “UNI 21 Dusty Pink”
Stof kleedje rechts: French Terry “Leave me a leaf”

Patroon kleedjes: Greentown kids

Flowers and applause

Op het einde van de show valt de avond in prachtig nachtblauw. Op het einde van de show zijn er bloemen, en applaus. Ook bij een show in je achtertuin. Ook bij een show in je hoofd! De artiest haalde de meet, deed zijn best, oefende, probeerde nog een keer. Klap je handen op elkaar zo hard je kan, deel zoenen en bloemen. Het leven is een circus, bloemen maken blij!

Flowers and applause is een donkerblauwe crepe viscose met de meest subtiele helder blauwe veldbloem als print. De stof is uiterst geschikt voor het naaien van een luchtige rokken, met of zonder ruffles. Maar ook voor blouses biedt deze stof veel mogelijkheden.

Stof rok: Crêpe Viscose “Flowers and applause”

Uni en boordstof: Indian tan

Samen met de nieuwe prints, breiden we het aanbod aan uni stoffen en boordstoffen uit met een nieuwe kleur: Indian Tan (Karamel). Zoals altijd matcht deze uni en boordstof bij meer dan 1 collectie, je zult deze kleur vanaf nu nog meer zien terugkomen.

Onze stoffen en stofnamen verraden al dat we houden van een vleugje poëzie. Daarom werken we samen met Lien Geeroms, een Belgische illustratrice die van woordspelingen woordbeelden maakt. Ontdek het assortiment aan strijkapplicaties en ga op zoek naar de twee, soms zelfs drie bodems.

Strijkapplicaties 

We vinden het zo leuk om je aan de slag te zien met onze collectie, dus voegen graag nog wat extra’s toe, als boost voor je creativiteit. 

Elk vel bevat verschillende tekeningen, zodat je meerdere kledingstukken kunt pimpen, of all the way kunt gaan met een knotsgekke combinatie.

Life’s a circus! Wat tover jij uit je hoedje? Elke olifant zijn kunstje, allemaal sterren van de show!

Smile and be wild! Strijk smileys op je kledij, geef er eentje, en krijg er eentje terug!

De andere twee vellen strijkapplicaties uit de collectie zijn ontworpen door de Belgische illustratrice Lien Geeroms. Haar werk past perfect in het Life’s a circus thema: een applicatievel van Lien is een circus op zich.

Applicatievel LOL Of deze krokodil tot aan de maan geraakt met een raketijsje is nog maar de vraag. Hij eet er zich doorheen voor ze de kans krijgt te smelten! De hagedis houdt het bescheiden gezellig met een kopje thee bij avondlicht. En wist jij dat kikkers van kersen houden?

Applicatievel Nature Rumble in the jungle! Dit zootje ongeregeld krijgt de vrije loop in de natuur, en geniet met volle teugen. Een kopje konijn? Een vrolijke elastische aap? Of een olifant die van bloemen houdt? Strijk ze op je shirt en voel je instant nature-happy!

Wie is de ster in jouw circus?

Onze nieuwe collectie ‘LIFE IS A CIRCUS’ is beschikbaar vanaf 4 september!
We zijn ontzettend benieuwd naar jouw reacties op onze collectie! Welk stof is jouw favoriet? En wat ga jij er mee maken? Laat het ons weten: we zijn super blij als we #aboutblue zien verschijnen, of reacties op onze berichten lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *