Wonders of Life: nieuwe collectie op 5/11!

De wereld is een toverbal: je zong het misschien als kind terwijl je touwtje sprong. Elke dag heeft een nieuw laagje kleur, een nieuwe smaak. Oh, de wereld draagt ondoorgrondelijke kronkels in haar bolle lijf. Ze is ontzettend inventief en fascineren. Gaan wij wat morsig om met de energie die ze ons geeft? Dan verzint ze een virus dat van vleermuis op mens kan hoppen. Zetten wij de verwarming te hoog, dan smelt ze haar ijsjas. 

Maar ze heeft ook trucjes met een minder zwart kantje. Natuurverschijnselen die adembenemend zijn zonder mondmasker. Gewoon omdat je er ademloos naar mag zitten kijken. Onze nieuwe collectie is geïnspireerd op wat er te koesteren valt. Want koesteren, daar zijn we aan toe. Wonders of Life!

Drie koesterzachte French Terry’s met print in deze collectie. 

Leaf

Leaf is wat je terug kunt vinden aan de voet van een boom in een tropisch woud. Na een nachtje waarin de wind zijn kruin schudde. Ok, van die wind is nog weinig te merken in het rustige patroon van exotische blaadjes op de stof: we tekenden een rustige, regelmatige herhaling in een kleurenspel van groen. De ondertoon van de stof is een perfect match met uni Blue Wing Teal (16), de blaadjes met de nieuwe uni Blue Spruce (8), en het geheel wordt opgelicht met een fris lichtgroene kleur. En zoals steeds ook matching boordstof, ook in Blue Wing Teal en Blue Spruce.

Bull & Flamingo

Bull Flamingo zijn de nieuwe vrolijke dierenprints. Wist jij dat flamingo’s roze worden door hun dieet? Ze worden grijs geboren, maar eens ze gaan staan, staan er schaaldieren op het menu. Stel je voor dat wij de kleur kregen van ons voedsel… het maakte slaatjes op slag minder populair. 

Beide dierenprints op French Terry zijn deze keer gekenmerkt door hun kleine afmetingen. Deze speelse herhaling van kleine diertjes is daarom ook extra leuk voor kleine kinderen en baby’s. 

Bij Bull passen de boordstof en uni in karamel (Indian Tan), bij Flamingo kies je voor Uni Dusty Pink 21 en boordstof als je van matchy matchy houdt. 

Stof kleedje links: French Terry “Flamingo”
Patroon kleedje links: Greentown kids
Stof t-shirt rechts: French Terry “Bull” + boordstof “20 Indian Tan”

Harlequin sponge

Harlequin sponge is de nieuwe print op spons in de collectie. Jullie enthousiasme over de olifantenspons in de circuscollectie stroomde door onze mailbox en kreeg een vrolijk, geruit staartje! De nieuwe sponsprint heeft een ruitjespatroon in opvallende unisex kleuren. Afhankelijk van hoe je combineert en welk patroon je kiest, is de stof geschikt voor een vrolijke of net een heel deftige retrolook. 

Parrot Red en Parrot Blue

Parrot Red en Parrot Blue zijn twee nieuwe prints crêpe viscose. De gestileerde papegaaien geven de print een etnische toets, maar tonen door hun vloeiende lijnen ook heel vrouwelijk. De lichte glans van de crêpe draagt bij aan deze elegantie.

Stof bomber links: Crêpe Viscose “Parrot Blue”
Patroon bomber links: Over & over

Stof rok rechts: Crêpe Viscose “Parrot Red” 
Patroon rok rechts: The Long One

Uni en boordstof: Blue Spruce

Bij een collectie met zo veel natuurinspiratie hoort een vleugje groen. Het mag ook iets meer dan een vleugje zijn: de boordstof Blue Spruce zat al in onze collectie, maar nu is dat mooie groen ook beschikbaar als uni stof!

Wonders of life, welk wonder tover jij uit je naaimachine?
Verkrijgbaar vanaf 5 november 2020

Biaslint

French Terry met de F van fast sewing? Viscose met de V van Verfijnd! Naaien met viscose heeft vaak een ander tempo, en vraagt om een andere afwerking. En dus ook om andere fournituren! Waar je French Terry vooral met boordstof te lijf gaat, is bieslint een mooie compagnon voor viscose! Daarom hebben we vanaf nu ook biais in ons assortiment: voor elke viscose met print is een perfect bijpassend biaislint te verkrijgen.

Dat geldt voor de nieuwe collectie, maar ook voor de andere viscoses in ons assortiment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *