voor workshops en reeksen

Algemene voorwaarden

About blue is een onderdeel van Atelier Lotte Martens BVBA

We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen bij onze workshop. Om je op de hoogte te brengen van onze annuleringsvoorwaarden, willen we je laten weten dat we begrijpen dat plannen soms veranderen. Hier zijn onze annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering tot 14 dagen voor de workshopdatum worden er administratiekosten van 25 euro in rekening gebracht. Het resterende bedrag wordt volledig terugbetaald.
  • Bij annulering binnen 14 dagen voor de workshopdatum zijn we genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen, omdat we op dat moment mogelijk geen alternatieve deelnemers meer kunnen accommoderen. U mag uiteraard een vervangend persoon zoeken en laten deelnemen.
  • Bij annulering door te weinig deelnemers zal het volledige bedrag worden terugbetaald.

We hopen op je begrip voor deze voorwaarden, aangezien het ons helpt de workshops soepel te laten verlopen en andere geĆÆnteresseerden de kans geeft deel te nemen.

Als je vragen hebt of als er iets onduidelijk is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je enthousiasme om deel te nemen aan onze workshop en hopen dat je begrip hebt voor deze voorwaarden