Over ons

About Blue

Stap binnen in de digitale wereld van creativiteit waar Lotte Martens en About Blue samenkomen onder één dak! Onze webshop is jouw virtuele speeltuin, waar textiel en zeefdruk elkaar ontmoeten in een prachtige symfonie van kleuren en design.

Handmade is happiness

Ontdek de vreugde van het maken terwijl je met zorg en aandacht je naald door de stof beweegt of je ontwerp op een scherm drukt. Bij ons gaat het niet alleen om het eindproduct, maar ook om het plezier van het proces, de momenten van concentratie, en de voldoening van het creëren met je eigen handen.

Lotte Martens

Lotte Martens is een Leuvense textielontwerpster die uitgaat van schoonheid als drijvende kracht. Na een studie Textielontwerp aan de textielacademie in Maastricht, waar Lotte later ook als docent en departementshoofd werkte, gooide ze in 2014 gooide ze het roer om en startte ze haar eigen textiellabel, dat intussen is uitgegroeid tot een vaste waarde in stoffenland.

Haar drie kinderen groeien op tussen de stoffen, want ‘weekend’ bestaat niet in de wereld van Lotte Martens. Haar onuitputtelijke energie brengt telkens weer nieuwe projecten en collecties. Waarom? Het fijne aan textiel is dat je een half-product maakt. Mensen gaan met mijn stoffen aan de slag . Dat andere door mijn producten gaan maken is mijn grootste doel.

“Merken dat mensen gelukkig worden van mijn producten en workshops daar word ik blij van” — Lotte Martens