Contact

About Blue Fabrics
Paternosterstraat 14 C
3010 Kessel-Lo
Belgium
info@aboutblue.be

Maakte je iets met onze stoffen? Post je creatie met #aboutblue op Instagram of op onze Facebookpagina, en laat ons meegenieten!

Ben je zelf eigenaar van een stoffenwinkel en geïnteresseerd om onze stoffen te verdelen? Stuur een mailtje naar info@aboutblue.be, dan bezorgen wij je de inloggegevens voor ons wholesaleplatform.

Contacteer ons

Team

Lieselot

Lieselot loves playful details in children's clothing, no-nonsense approach and new life. As a midwife her hands are at the cradle of many babies, her heart was at the cradle of a beautiful daughter and son, and her nose for cheerful designs was at the cradle of a fancy fabric label.

    Lotte

    Lotte heeft een fotografisch brein: ze leest beelden zoals jij en ik lettertjes lezen. Ze zet tekst om in ontwerpen en dagdelen in kleurtjes. Ze wordt vrolijk van roze en rustig van kinderen in pyjama’s. Lotte managet het bedrijf met een minimum aan slaap, een maximum aan plezier en vooral met passie.

      Riet

      Riet heeft een motor die draait op stof en woorden. Adjectieven zijn de kers op taartjes van tekst, stof op rol wordt zo veel interessanter als ze er zelf een patroon mee mag bedenken. Ze wordt blij van interieurs in wit-met-hout, van alle soorten baksels als er maar kaneel in zit en van taalhumor.