Kampen voor kinderen en tieners in ons atelier

Atelier Lotte Martens is een plek waar elke maker zich thuis voelt. Kwam je al eens bij ons over de vloer, dan weet je wat we bedoelen! Had jij een ‘ik kan dat niet’ of ‘dat gaat me niet lukken’ op zak? Dan lost die na een tijdje gegarandeerd op in de lucht, als je het atelier binnen komt. 🙂 We delen die maakvrijheid zo graag met kinderen. Door hen technieken aan te reiken, maar ook de durf in de lepelen om met die vaardigheden hun eigen ding te doen.

Benieuwd naar ons aanbod voor jongeren? We organiseren tijdens alle schoolvakanties drie verschillende dagkampen voor kinderen en tieners! 

https://www.sportyvzw.be/tijdens-schoolvakanties/kampen/voor-grote-kinderen/about-fashion-en-textile
https://www.sportyvzw.be/tijdens-schoolvakanties/kampen/voor-grote-kinderen/the-fashion-designer

FAQ

WAAROM WERKEN WE SAMEN MET SPORTY?

  • Je kunt gebruik maken van de voor- en naopvang
  • Inschrijven en praktische regelingen zoals attesten lopen erg vlot via een zeer ervaren kamporganisator.
  • Wij kunnen ons 100% op de inhoud concentreren en je kind zo fijn mogelijk begeleiden.
  • Je kunt voor de kampjes een fiscaal attest krijgen.

VANAF WELKE LEEFTIJD KAN JE DEELNEMEN?

Vanaf 6 jaar! Dit omwille van de afspraken met Sporty, maar ook omwille van de motorische vaardigheden van de kinderen van ouder dan zes, waarop het kamp is afgesteld. We maken hierop geen uitzonderingen.

GAAN DE KAMPJES ENKEL DOOR IN LEUVEN?

  • Ja, we verkennen alle hoeken van het atelier en hebben daar alles voorhanden. Het atelier bevindt zich op 8 minuten wandelen van het station van Leuven: we ontvingen al verschillende deelnemers die met de trein kwamen! Tieners kunnen dat al vlot zelfstandig.

WAAROM WERKEN JULLIE MET GROTE LEEFTIJDSBRUGGEN?

  • Het past perfect binnen onze werking: iedereen krijgt technieken aangeboden, en kan op zijn eigen tempo oefenen en ontdekken wat hij of zij er mee kan, binnen zijn mogelijkheden.
  • Ervaring leert ons dat het voor alle leeftijden een verrijking is. Jongeren leggen de lat voor zichzelf vaak heel hoog en verliezen een deel van hun stress als ze werken naast jongere kinderen die nog minder bezig zijn met drempels of de reactie van anderen. Kleine kinderen genieten van opkijken naar tieners en krijgen soms een handje hulp van hun oudere kampgenoten.
  • Iedereen krijgt in het atelier een grote vrijheid, zonder dat het chaos wordt.

IK VIND GEEN PLAATSJE VOOR DE HUIDIGE REEKS, HOE BLIJF IK OP DE HOOGTE?

Schrijf je in voor de communicatie van Sporty en ontvang bericht zodra de nieuwe kampjes online staan!

Vergelijkbare berichten