Welkom bij About Blue

Let’s Do

Ontdek de zomerse magie met onze populaire zomerkampen – sommige zijn al uitverkocht! Ben je op zoek naar een fantastisch zomerkamp voor je zoon of dochter? Of heb je zelf zin om deze zomer creatief ondergedompeld te worden?

Wees er snel bij om je kinderen in te schrijven voor een onvergetelijke zomerervaring! Onze kampen zijn gevuld met avontuur, leren en plezier, en bieden een veilige omgeving waar kinderen kunnen groeien en nieuwe vrienden kunnen maken.

Maar ook voor volwassenen hebben we geweldige mogelijkheden om deze zomer creatief bezig te zijn. Laat je inspireren en ontdek nieuwe passies terwijl je jezelf onderdompelt in onze creatieve programma’s.

Op de juiste plek voor naaiavonturen

Welkom in onze online creatieve hub, waar we jouw naaiavonturen naar nieuwe hoogten tillen! Ontdek een uitgebreide selectie van hoogwaardige naaibenodigdheden, patronen, oude textieltechnieken in een nieuw jasje, workshops, prachtige stoffen en boeiende DIY-boxen die je inspireren om je eigen meesterwerken te creëren.Ontdek de synergie van onze collectie en laat jouw ceativiteit bloeien met de wetenschap dat alles perfect bij elkaar past.

Zin? kom we gaan maken!

Reeksen

Over About Blue

 Stap binnen in de digitale wereld van creativiteit waar Lotte Martens als ontwerper het assortiment van About Blue maakt en samenstelt!
Onze webshop is jouw virtuele speeltuin, waar textiel en zeefdruk elkaar ontmoeten in een prachtige symfonie van kleuren en design

Mix and match

We koesteren de harmonie, waar alles perfect :stof, garen, patroon,biais, boordstof,.. samenvloeit voor het ultieme naaiproject en eigen capsule collectie.

Maken & Inspireren

Leer en groei met onze boeiende workshops, zowel online als offline. Ervaar de gezelligheid van leren en creëren in een inspirerende omgeving.

Passie voor prints

Verken de grenzeloze mogelijkheden van zeefdruk en breng jouw artistieke visie tot leven.

Innovatie

Wij omarmen innovatie door het gebruik van uitsluitend waterbasis producten in ons drukproces.