Een regenboog aan sweaterboxen

Keuzestress! Elk naaiproces bevat wel een portie gezonde twijfel. Al dan niet met bijpassende uitstelgedrag: ga ik voor contrasterend of bijpassend garen? Doe ik van colourblock of ga ik voor de rust van uni?

Voor onze nieuwe sewingboxen veegden we de baan voor een nagenoeg keuzeloos naaiproces: de nieuwe sweaters-in-een-doosje gaan helemaal voor matchy matchy!

Deze speciale box is verkrijgbaar in twee prints: de Florentes bloemenprint, of de Cypres vlekkenprint.

Jij kiest uit onze uni kleuren: oker, petrol, donkergroen, muntgroen, lichtroze, karamel, baksteenrood of zwart. Wij puzzelen op basis van jouw kleurkeuze alles in een doosje!

De box kan je nu in beperkte oplage kopen aan 47,99 euro. Daarvoor krijg je een patroon, een kledingstuk én een fijn naaimoment in ruil!

Wat zit er in de Cypres/Florentes box? 

  • 1,3 m About Blue Uni French Terry met blinkende print in bijpassende drukkleur: een ambachtelijke zeefdruk van Lotte Martens (gegarandeerd wasvast en op duurzame manier gedrukt.).
  • 45 cm bijpassende About Blue Boordstof
  • papieren About Blue patroon Over & Over (sweater/bomber/cardigan)
  • bijpassend garen

SEW OUT OF THE BOX: kies je print

Florentes of Cypres

De print is 60 op 40 cm groot op een stuk stof van 130 x 150 cm. Dit is voldoende voor het voor- OF achterpand en eventueel nog een speels accent in de streep of de mouw.

SEW OUT OF THE BOX: kies je kleur

kies uit de onze regenboog: petrol, donkergroen, munt, brick, lichtroze, karamel of oker

Door en door kleurrijk, dat zijn onze uni stoffen!

TIP: De achterkant van de uni French Terry heeft dezelfde kleur! Hierdoor kan je een prachtig structuuraccent toevoegen aan je sweater. Over & Over heeft een streep over schouder- en zijnaad: gebruik de lusjeskant van de stof en geef je naaiwerk nog een extra dimensie.

1 meter 30 aan stof voor een hele sweater? Dat klinkt misschien weinig, maar de stof heeft een breedte van 150 cm! Doordat de stof geen boven- of onderkant heeft kan je de mouw spiegelen waardoor je extra plaats wint.

In werkelijkheid heb je dus voldoende voor de sweateroptie van Over & Over. Dit is een voorbeeld van het knipschema in de grootste maat:

Vergelijkbare berichten