Paaspauzepakket & Paasactie: Duo borduurbox

Deze week legde de veiligheidsraad een paas-ei met een wat bittere nasmaak. Noodzakelijk om cijfers en ziekenhuisbedden te redden, maar wat met het geannuleerde paasaanbod? Wij bieden een online alternatief en smijten er nog een paasactie bovenop!

// PAASPAUZEPAKKET //

3 ACTIVITEITEN MET 3 ONLINE DOEMOMENTEN

Ben jij op zoek naar een creatieve activiteit vanuit je kot? Op zoek naar een fijn paasplan voor je kroost? Check dan ons Paaspauzepakket.
In het pakket vind je materiaal en instructies voor 3 verschillende activiteiten: borduren, macramé en mandjes maken. We begeleiden je ook online!

VOOR WIE en WANNEER
Het PAUZEPAKKET is er voor kinderen van 6 tot 16 jaar. De grote leeftijdsspanne van de groep is misschien ongebruikelijk, maar eigenlijk net fijn: iedereen vertrekt vanuit de aangeboden technieken naar eigen leeftijd en niveau.
Je hebt geen voorkennis nodig, enkel veel goesting om creatief aan de slag te gaan!

// PAASACTIE: DUO BORDUURBOX //
– koop 1 borduurpakket en ga met 2 aan de slag –

Keep calm and keep on making! De paaspauze steekt misschien stevige stokken in de wielen van je paasplannen. Maar borduren kan altijd en overal!
Ons paaseitje voor jou: Koop een borduurbox naar keuze (Floral Papaver bag of Floral Papaver Muurdeco) en ga aan de slag met 2 zakken of muurdeco’s in plaats van één!

  • Om te borduren samen met je kind.
  • Om twee keer zo veel te borduren wegens twee keer zo veel tijd.
  • Om je moeder èn je schoonmoeder een zakje vol kindertekeningen op te sturen.
  • Omdat je niet kunt kiezen welke zak je het mooiste vindt.

>> Het extra handgedrukte item wordt automatisch toegevoegd aan je winkelmandje
>> Actie geldig tot en met 4/4/2021

Vergelijkbare berichten