Borduur in je kot!

FLORAL BAG of FLORAL MUURDECO

Bloemencirkels zijn helemaal in, of het nu om kerstdeco of om zomerkleurtjes gaat. De natuur is al langer de inspiratiebron voor veel van onze zeefdrukprints. Redenen genoeg dus om een borduurpakket mèt print te ontwikkelen: ontdek Papaver, borduur out of the box.

Je kunt kiezen tussen een bedrukte stof met extra borduurring, om op te hangen als muurdeco, of een kwalitatieve canvas schoudertas met zeefdruk.

BORDUURINITIATIE EN INSPIRATIE

Het pakket bevat een handleiding op papier, met foto’s bij elke stap. Je krijgt meer dan een opsomming van steken die je moet gebruiken: op handige bewaarfiches leer je alle basistechnieken en een uitgebreide selectie aan bloemen en blaadjes.

Eerst ga je aan de slag met de handleiding op een gezeefdrukt vilten oefenlapje met een plaats voor elke steek. De handleiding doorlopen kan dus makkelijk en helder. Alle koudwatervrees is weg tegen het moment dat je aan je krans start!

Met het pakket kan je exact het voorbeeld van de foto namaken, maar je leert ook hoe je met de bloemen je eigen ontwerp kunt samenstellen. De technieken staan op handige bewaarfiches. Geen maak-en-klaar pakket dus, maar iets waar je blijvend plezier van hebt

WORKSHOP OF DIY-PAKKET

En er is nòg meer. Op dit moment kunnen we geen workshops in ons atelier organiseren. Dat is jammer, want een workshop is een cadeautje voor jezelf, merken we keer op keer: me-time en samen maken. Het borduurpakket kwam er dus ook als antwoord op de vraag hoe we dat gat kunnen vullen. Je kunt het pakket dus kopen en thuis aan de slag met de handleiding.

Toch wat schrik om het allemaal op je eentje uit te pluizen?

Dan leggen we het je met plezier persoonlijk uit! Boek je online instructiemoment via de opties. We kozen ervoor niet zomaar een filmpje met de uitleg op te nemen, maar een echte online workshop met ruimte voor vragen en inzoomen op wat jij graag wil leren en weten, en plaats voor uitwisseling. Zo komt de workshopruimte van Atelier Lotte Martens tot in jouw kot!

TIP: Breng je vriendin/zus/moeder/kind mee naar dat virtuele kot. Boek samen en ‘ontmoet’ elkaar tijdens het online moment!

WAT ZIT ER IN DE DOOS?

Je hoeft werkelijk niets meer in huis te halen om van start te gaan: Papaver is een echt verwenpakket. Van stof tot garen, van schaar tot naalden, alles is voorzien. Als extraatje krijg je zelfs een schattig zakje in nepleder, om al je materiaal op te bergen. De volledige pakketinhoud vind je op de website!

TIP: Bestellen als cadeau zonder poststress? Wij schrijven je wens op een mooi kaartje en versturen rechtstreeks!

Nestel je in de woonkamer terwijl je gezin aan je voeten speelt, of met de afstandsbediening de televisie op stelten zapt.**
** Zet je voor de webcam terwijl je moeder dezelfde steekjes leert. **
** Borduur een blaadje tussen elke halte van de trein: parkeer je stress en verwen jezelf met bloemen. **
** Borduren kan overal en geeft een rustpunt in je dag. **

** Deze box is jouw toegangsticket voor de meest rustgevende club die bestaat: borduren is yoga voor handwerkers. **

** Wees welkom! **

Vergelijkbare berichten