Sew out of the box: nieuwe naaiboxen!

Wat wij het allerliefste doen? Stoffen ontwikkelen, zou je denken! Dat is inderdaad een fijne kant van het vak. Maar stiekem houden we nog meer van ‘zorgen dat de puzzel past’. Zorgen dat we je meer te bieden hebben dan een lap stof. Het verzorgen van matchende boordstoffen en uni stoffen is een belangrijk puzzelstuk. Of het ontwikkelen van patronen, waarvan we je kunnen garanderen dat ze geknipt zijn voor onze stoffen! De voorbije weken kregen we ontzettend veel feedback. We leerden jullie ‘naainoden’ nog beter kennen. De reacties op onze naaiboxen waren hartverwarmend en leerrijk. Al die kennis hebben we nu in een doosje gestopt!

Wat heb je nodig voor een fijne naai-ervaring? Stof, fournituren, een patroon, en items in de kast die matchen met je laatste maaksel. Met al die ingrediënten gingen we aan de slag. En omdat er onder ons dak twee merken huizen, hebben we het geheel op smaak gebracht met de kracht van beide labels!

De dozen zijn verkrijgbaar in een ‘Elegant‘ en een ‘Playful‘ uitvoering. Voor beide uitvoeringen heb je keuze tussen een lichte en een donkere variant. Laat ons even een unboxing in woorden uitvoeren!

Het recept voor onze nieuwe boxen? Stof + Inspiratie + fournituren + korting : SEW OUT OF THE BOX!

ELEGANT

Een elegant box is een kleine kleerkast, accessoires incl. Je krijgt twee patronen op papier, stoffen die perfect geschikt zijn voor deze patronen en mooi bij elkaar passen, én de bijpassende fournituren. Je hoeft dus nergens naar op zoek en kan meteen met de doos aan de slag. Aan het eind van de rit heb je kledingstukken die bij elkaar draagbaar zijn. Of je nu voor het bijgeleverde patroon kiest, of zelf inspiratie toevoegt. About Blue zorgt voor verfijnde Oekotex viscose en French Terry. Lotte Martens voor een unieke met de hand gezeefdrukte print en accessoiremateriaal.

ELEGANT > Stof, fournituren & patroon (1,5 m crepe viscose + 0,5 m boordstof + 1,2 m tencel uni + 1 m uni French Terry met handgeprint dessin, Lotte Martens limited edition + 1 rolletje naaigaren + 1 papieren patroon: Sunday Mood rechte rok + 1 m elastiek voor Sunday Mood) + accessoire > Alles voor een Coxa Heuptasje (1 papieren patroon Coxa + 1 vel accessoirestof handgeprint Lotte Martens + fournituren Coxa: rits, tassenband, passant, klikgesp)

Waarde: 162 euro, verkoopprijs: 98 euro!

KIDS BOX WORDT PLAYFUL

Jullie waren zo fan van onze Kidsbox, dus we verzonnen een nieuwe versie. In de Playful box geven we de samenwerking tussen beide merken een extra vrolijke twist! Elke box bevat een French Terry uit onze nieuwe collectie, en een uniek handgedrukt paneel waar de afbeelding van die stof in het groot op staat gedrukt. Het poëtische Let me be a swan krijgt zo een handgedrukte tegenhanger in de doos.

Ook de Playful boxen zijn een assortiment met hapklaar naaigerief. Het papieren patroon dat je bij deze box krijgt is ‘Catch the Sun‘, een zomerjurk- of topje met een mooie vlecht in de hals. De lintjes voor die vlecht zitten in de doos!

WAT ZIT ER IN DE DOOS? > Heel wat stof – 2 m French Terry + 0,5 m boordstof + 1,5 m uni French Terry met handgeprinte afbeelding, Lotte Martens limited edition > Inspiratie op papier – een papieren naaipatroon Catch the Sun > Vrolijke extra’s – 1 rolletje naaigaren + 1 strijkapplicatie + 3 x 90 cm jersey lint voor de halslinten van Catch the Sun

Waarde: 142 euro, verkoopprijs: 87 euro!

LIMITED

De panelen worden met de hand bedrukt, daarom zijn de boxen slechts in beperkte oplage verkrijgbaar. Daarom: voel je het al kriebelen, rep je dan naar het boxenluik van onze website! Aarzel niet ons te contacteren als je vragen hebt!

ONTDEK ONZE UNBOXING VIDEO MET LOTTE MARTENS!

Vergelijkbare berichten