Life is a circus: nieuwe elegant & playful naaiboxen!

Life is a circus! Stilaan buitelt je agenda weer vol afspraken en jongleer je met tijd. Een sterk staaltje acrobatie als je daar ook nog naaitijd in moet voorzien! Wij hebben alvast een deel van het werk voor jou gedaan: met onze nieuwe Sew Out Of The Box naaipakketten heb je alles in huis voor een rustige naai-ervaring.

Nieuwe collectie? Nieuwe boxen! Welkom in onze circusvoorstelling, met op het programma: stoffen uit de nieuwe Life is a Circus collectie, bijpassende uni stoffen en boordstoffen, nieuwe naaipatronen en leuke extra’s! Let the show begin! De dozen zijn verkrijgbaar in een ‘Elegant‘ en een ‘Playful‘ uitvoering. Voor beide uitvoeringen heb je keuze tussen een lichte en een donkere variant.

Stof + Inspiratie + fournituren + korting : SEW OUT OF THE BOX!

ELEGANT BOX
Een elegant box is outfit + accessoire. Je krijgt twee patronen op papier, stoffen die perfect geschikt zijn voor deze patronen en mooi bij elkaar passen, én de bijpassende fournituren.

In elke box vind je:

 • 1 papieren patroon Over & Over + alles om een Over & Over te maken in de bomberversie*
 • 1 papieren patroon ‘Situala’ duo mandjes + een handgedrukte lap vilt XL om Situla te maken

Light:

Dark:

Waarde: 175 euro, verkoopprijs: 119 euro!

Nieuw patroon: Over & Over
Het nieuwe patroon ‘Over & Over’ is een veelzijdig bovenstuk: het patroon heeft drie opties: een middellange cardigan met v-hals in boordstof, een bomber met v-hals, of een sweater.
Alle versies hebben een streepaccent op de mouw en schouder, en een streep in de zijnaad. Hierdoor combineer je het stoere van een raglaninzet met de elegantie van een klassieke mouwinzet: de streep werkt als een raglanmouw, maar je schouders zien er niet breder uit.
Je kunt het patroon maken uit rekbare stof (bijvoorbeeld French Terry) of in een combinatie van rekbare en niet-rekbare stoffen (bijvoorbeeld French Terry en viscose). Zo lang er maar 1 van beide stoffen rekbaar is!

*Hoeveelheid stof:
In de box zitten alle benodigdheden voor een Over & Over in bomberversie. Wil je liever een andere versie maken? Koop extra stof bij op de webshop en vermeld bij de opmerkingen wat je plan is: we knippen de stof dan in 1 stuk.
Dit is de maattabel!

Nieuw patroon: Situla
Twee mandjes, twee maten. Welk plekje krijgen ze in jouw huis? De kleine versie is een mooie jas voor een lelijke bloempot. Een pennenpot op je bureau, een rommeltemmer voor een invasie aan haarspeldjes, of een kabelhoeder. De grote versie staat zijn mannetje in je toilet – vol gasten- doekjes – of naast een aankleedkussen met vers gewassen rompertjes of luiers. Maar Situla kan even- goed ook rond een plant, of vol bolletjes wol… of rond een verzameling kleine schatten die een mooie mand verdienen!
In het pakket zit voldoende handgeprint vilt om zowel een groot als een klein mandje te maken.

PLAYFUL BOX
In de Playful box geven we de samenwerking tussen beide merken een extra vrolijke twist! Elke box bevat een French Terry uit onze nieuwe collectie, en een uniek handgedrukt paneel waarop een afbeelding uit de collectie in het groot op staat gedrukt.

In de donkere box vind je Lewis the Elephant op de nieuwe uni caramel, in opvallend fluo oranje. (Nog veel feller dan we op foto konden vastleggen!)
In de lichte box zorgen we voor een dubbelspel: een stuk Leave me a Leaf, en prachtige rosé blaadjes op een panel uni blue haze.

De box zit vol extra vrolijkheid, zoals een strijkapplicatie, About Blue biaislint, als taillelint voor het patroon ‘Greentown Kids’.

Ook de Playful boxen zijn dus een assortiment met hapklaar naaigerief.

Inhoud:
1 papieren patroon Greentown Kids
Alles om een Greentown te maken (Je kunt meer dan een Greentown maken met het pakket!)

Light box:

 • 2 m About Blue stof (1 m Leave me a leaf en 1 m Lewis the elephant)
 • 50 cm ribbing dusty pink
 • 1,5 m uni French Terry blue haze, met rosé leaf print (handgedrukt, Lotte Martens)
 • 1 rol naaigaren dusty pink
 • 115 biaislint voor het Greentown taillelint
 • strijkapplicatie nature

Donkere doos:

 • 2 m About Blue stof (1 m Hey Harlequin en 1 m Show me your smile)
 • 50 cm ribbing Indian Tan (nieuw!)
 • 1,5 m uni French Terry Indian Tan, met neon oranje Lewis de Olifant print (handgedrukt, Lotte Martens)
 • 1 rol naaigaren Indian Tan
 • 115 biasband voor het Greentown taillelint
 • strijkapplicatie Life is a Circus

Waarde: 142 euro, verkoopprijs: 87 euro!

Nieuw patroon: Greentown Kids
Misschien kende je de volwassen versie al? We kregen erg veel vraag naar de kinderversie, en vanaf nu is die beschikbaar? Greentown voor meisjes is een mouwloos t-shirt of jurkje met een deelnaad in het voorpand. Het is eenvoudig om te maken, de kleine details zorgen voor leuke accenten. In voor- en rugpand zitten plooitjes bovenaan. In de jurkversie kan je kiezen om in de taille een lintje toe te voegen.

LIMITED
De panelen worden met de hand bedrukt, daarom zijn de boxen slechts in beperkte oplage verkrijgbaar. Daarom: voel je het al kriebelen, rep je dan naar het boxenluik van onze website! Aarzel niet ons te contacteren als je vragen hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *