Handleiding Something Warm

Welkom bij About Blue, dankjewel voor de aankoop van een Something Warm box of een papieren of digitaal patroon Something Warm! Op deze plek heb je permanent toegang tot de digitale handleiding, met de tekst en stap-voor-stap foto’s. Via de downloadknop onder deze tekst heb je steeds de laatste versie binnen handbereik.

We ontwikkelen onze patronen op maat van de stoffen en fournituren. Something Warm is hèt patroon om aan de slag te gaan met het About Blue bieslint: een uniek bieslint dat bestaat uit French Terry, erg gemakkelijk naait en voor een perfecte afwerking zorgt.

Het patroon is getekend voor een combinatie van teddy aan de ene kant, en rekbare badstof (Spons) of French Terry aan de andere kant. Maar eigenlijk kan het uit bijna elke stof gemaakt worden. De ruime armsgaten laten ook toe het vestje te maken in een niet-rekbare stof.

Heb je nog wat koudwatervrees en weet je niet goed hoe je biaislint heel mooi kunt bevestigen? Dit patroon verwijst naar onze 2 zeer gedetailleerde biaislint tutorials!